Με την ανάπτυξη του σύχρονου περιβάλλοντος των πόλεων υπάρχουν αρκετά προβλήματα και οχλήσεις που δημιουργούνται απο πουλιά όπως περιστέρια, σπουργίτια, ψαρόνια κ.α.

 

2789a

 

Τα συγκεκριμένα πουλιά μπορεί να βλάψουν ακόμα και την δημόσια υγεία εκτός απο την φθορά που μπορούν να κάνουν σε κατασκευές κτηρίων όπως μπαλκόνια, σκάλες, οροφές airconditionκτλ.

  Τα περιττώματα τους περιέχουν οξέα και δημιουργούν αλλοιώσεις στα οικοδομικά υλικά, εξαιτίας των χημικών αντιδράσεων που προκαλούν. Επίσης αυτά κρύβουν κινδύνους για τη δημόσια υγεία, όπως αλλεργίες, ορνίθωση, εγκεφαλίτιδες κλπ, τα οποία μεταδίδονται εύκολα μέσω του αέρα (περιττώματα σε εξωτερικές μονάδες air condition, σε φωταγωγούς, παράθυρα κλπ.)

 Τα τελευταία  χρόνια έχουν παρατηρηθεί στις μεγάλες πόλεις προβλήματα παρασίτων που σχετίζονται με τα πουλιά. Ψείρες, τσιμπούρια ακόμα και ακάρεα (αιμομυζητικά παράσιτα) έχουν μεταφερθεί απο τα πουλιά  στον άνθρωπο.

  Σκοπός μας είναι η απώθηση αυτών των πτηνών απο τους χώρους της ιδιοκτησίας , του κτηρίου κτλ ώστε να μην δημιουργούνε τα προαναφερόμενα προβληματα (εγκατάσταση ενός οικολογικού δικτύου) .’Οι υπηρεσίες μας σε συνδυασμό με τα κατάλληλα υλικά προδιαθέτουν ενα περιβάλλον ήσυχο και καθαρό χωρίς τοίχους, μπαλκόνια , παράθυρα λερωμένα απο τα περιττώματα των πτηνών και κυρίως υγιεινό για τον διαμένοντα.

  Τα υλικά είναι εγκεκριμένα και έχουν σκοπό να τα απομακρύνουν απο τις εκαταστάσεις μας και όλα τα περιουσιακά μας στοιχεία χωρίς να τα θανατώνουν ή να τα τραυματίζουν.Αυτά είναι τα εξής και χρησιμοποιούνται ανάλογα το σχήμα της  κατασκευής το υλικό κτλ.:

-        1)  Μεταλλικές Ανοξείδωτες ή πλαστικές ακίδες

 

 

plasitkew akides birdexspikes01

 

-         2) Δίχτυ απο πολυαιθυλένιο

 

 

 

 

 

 

-         3) Ηλεκτρική ράγα

 

 block

 

-          

 

 

 

-          Απωθητικό gel

-          Απωθητικό spay